Selecteer een pagina
“Een intuïtieve piano- klankreis van Roger raakt je echt diep in je wezen” – Elise

“Als Roger speelt, verdwijnen mijn gedachten en ga ik op in prachtige herinneringen van mijn eigen leven en zie ik mijn toekomst weer rooskleurig tegemoet. Ik voel weer wie ik ben. ” – Anna

Ervaar de pure kracht van intuïtieve pianomuziek met Roger Spees. Op deze zondag middag zijn maximaal 10 mensen welkom in een sfeervolle huiskamer in een prachtige woonboerderij omgeven met natuur. Tijd om elkaar eerst te ontmoeten en verbinden met gelijkgestemden. Daarna neem ik achter de piano plaats en jij op een relaxt matje of fauteuil. De reis begint met stilte, ademen en puur luisteren.  Vanuit die stilte ontstaan de klanken in het moment en gaan we samen op een klankreis met piano, lierharp, klankschalen, trommels en nog veel meer dat voorbij kan komen.

Mijn gave is om me zuiver af te stemmen op energie en dat ter plekke te vertalen in muziek. Dat is waarvoor ik hier ben. Dit doe ik al ruim 20 jaar en zo heb ik al voor duizenden mensen en stellen privé sessies gegeven door muziek te spelen speciaal voor hen.

In een concert voor een groep gebruik ik voornamelijk de groeps-energie als inspiratie en op momenten zal ik me nog iets dieper verbinden met jou als uniek mens om me te laten inspireren door jou.

Ieder concert is daardoor altijd een compleet unieke ervaring. Niets staat van tevoren vast. Ik lég het wel vast door het op te nemen dus er zullen mogelijk opnames beschikbaar komen na het concert. Het is een momentopname die ik ook wel pianowness noem 🙂

Wat een mooie ervaring was je “Luister vrij bij mij”-concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!! Mark Ligthart, Zutphen

De stijl waarin ik speel is rustgevend, meditatief, romantisch, filmisch, neo-klassiek en minimal piano muziek. Naast piano speel ik ook op een kleine lier harp. Mijn eigen vleugel is gestemd in 432Hz, de hartsfrequentie. Dit zorgt voor nog gemakkelijkere en diepere ontspanning omdat je makkelijker uit je hoofd komt. Deze muziek raakt eerst je hart en dan hoor je het pas.

Ik ben autodidact en speel dus puur op gehoor en gevoel, ook in combinatie met andere muzikanten. Vrije improvisatie zonder afspraken vooraf. Ik repeteer ook nooit want dat haalt de magie van het moment weg. Wel componeer ik stukken die ik herinner door herhaling. Ik schrijf nooit iets op. Deze speel ik tussen de intuïtieve muziek door. Deze muziek is ook te vinden op streaming diensten als Spotify. Meestal zijn dit ook spontane composities die in 1 take opgenomen zijn.

Je kunt muziek beluisteren op YouTube, website of mijn officiële internationale website. Ook is mijn muziek te vinden op Spotify.

Kom het ervaren in Vorden (Gelderland) op zondag middag 1 mei 14:00 uur. Je bent welkom vanaf 13:30 uur. We starten met een cirkel om 14:00 en ik speel vanaf 14:30 – 15:30 uur. Einde van de middag: 16:00 uur.

Investering:
Deze ervaring is niet in geld uit te drukken maar ik doe een poging om het toegankelijk en kostendekkend te houden en vraag €35,- p.p. voor max. 10 mensen. Incl. onbeperkt thee en gezonde hapjes.

Neem mee:
Ik heb een aantal relaxte matjes hier maar als je zelf wat hebt, neem het mee. Een eigen matje, dekentje, kussentje om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Als het fris is heb ik vloerverwarming en een houtkachel extra die aangaan. In de woonkamer geen schoenen dragen, dus draag goede sokken.

Hoe zou dat klinken?

1 mei @ 14:00
14:00 — 16:30 (2u 30′)

Vorden

Roger Spees

Tickets