Selecteer een pagina
Naar aanleiding van de Maatschappij Uitzending (Juridisch) d.d. 15 december 2021 van Viruswaarheid, is er een algemene avond juridische weerbaarheid georganiseerd. Deze avond zat in een mum van tijd vol en was een groot succes. Daarom is besloten om een tweede algemene avond te plannen voor geïnteresseerden op woensdagavond 19 januari. Om ook anderen de kans te geven om te komen.
Tijdens de algemene avond wordt heel kort een algemeen perspectief geschetst op de situatie waarin we ons bevinden en de stand van de rechtsstaat in Nederland. Daarna wordt het aanbod aan juridische cursussen gepresenteerd. Verder is er ruimte voor interactie met de zaal. Er zijn ook juristen aanwezig uit de rechtspraktijk die praktische juridische vragen kunnen beantwoorden. Inschrijflijsten voor de cursussen zullen klaarliggen.
Tevens wordt de gelegenheid te baat gegrepen om juridische probleemvelden te verkennen. Dit kan dan weer aanleiding vormen voor ontwikkelen van nieuwe cursussen.
Er worden geen video opnames of foto’s gemaakt, zodat de anonimiteit van alle deelnemers en juristen gewaarborgd blijft.

Locatie: Schiphol-Rijk
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Inloop: 18:45 uur
Toegang: €25,00 (en €0,75 servicekosten per bestelling).
Het adres en de route ontvang je 1 dag van te voren in je mailbox.

 

19 januari @ 19:00
19:00 — 21:30 (2u 30′)

Schiphol-Rijk

Juridische weerbaarheid

Tickets