Selecteer een pagina
Laat je door de band Bron meevoeren met de muzikale verhalen en maak samen een nieuw verhaal.
Genre: Nederlandstalig

Bron is een band uit Groningen die Nederlands- en Friestalige popliedjes maakt. De band bestaat sinds april 2020 en bestaat tot nu toe uit het duo Ayala Wibrich Kooistra (zang) en Emile van Doorn (piano). De band is op tekstueel en muzikaal gebied geïnspireerd door artiesten zoals Bløf, van Dik Hout, Eefje de Visser, HEAVN en Kings of Leon.
Er staat weer een superleuk concert gepland op 27 november in Groningen. Een interactief huiskamerconcert waarbij je je eigen kussentje mee mag nemen. We nemen je mee naar binnen en vertellen onze verhalen via de muziek.

De verhalen komen voornamelijk voort uit eigen ervaringen, verlangens en inzichten zoals de woede voor je moeder, de liefde voor je innerlijk kind of de wens om dieper adem te halen. Bron heeft in augustus 2021 een single uitgebracht die bestaat uit een A en een B kant. Op de A kant staat het liedje Ga Maar en op de B kant het Friestalige liedje Lytse Stoarm waarmee de band ook mee doet aan het Friese Songfestival Liet.

Bron heeft als ambitie om de verhalen met het publiek samen uit te voeren en te vertellen. Een optreden van Bron bestaat uit meer dan alleen luisteren omdat de liedjes bol staan van de interactie. Bron creëert als duo samen met het publiek een voltallige band door van het publiek te vragen om ritmes en geluiden te maken en door mee te zingen. De band bron is goed in te zetten als voorprogramma, bij een huiskamerconcert of in een klein theater waarbij de combinatie gemaakt kant worden met andere artiesten voor een volledig programma.

Inloop vanaf 19.30 uur
Aanvang concert om 20.00 uur
Vuur en gezelligheid om 21.00 uur.

Entree : €5,55
Max. aantal mensen: 15

Luister naar muziek op YouTube

Meer informatie (website)

Mailen voor meer info

27 november @ 20:00
20:00 — 21:30 (1u 30′)

Groningen

Bron

Reserveren