Selecteer een pagina
Hoe zou het zijn als je meer liefde, geluk, dankbaarheid en compassie ervaart? En je vanuit daar je kan verbinden met jezelf en anderen? Verlang je naar verbinding met je eigen bron van oneindige liefde en met die van anderen om je heen? Op zondagmiddag 30 januari verzorgen Martine van Wensveen, Samantha Nice en Esther Verloop een middag vol verbinding, liefde en samenzijn door middel van een cacao en klankbad ceremonie.
De cacao ceremonie is een magische cirkel waarbij je contact maakt met je diepste wezen en de kern van je hart. Samen drinken we 100% pure rauw cacao en nemen de cacao en Esther je mee op reis naar binnen toe.

Cacao wordt al heel lang gebruik bij ceremonies en rituelen. Oorspronkelijk komt de kakaw spirit uit Zuid-Amerika. De eeuwenoude Maya’s en Azteken zette tijdens rituelen en ceremonies de kakaw in. Door hen werd het gezien als een ‘heilige boom’ en ‘Food of the Gods’. Rauwe cacao is ontzettend rijk aan antioxidanten en mineralen zoals ijzer, zink, chroom en natuurlijk magnesium. Deze ingrediënten helpen jouw lichaam te versterken, stress te verminderen, je nieren en lever te ontgiften en de cacao zorgt er ook nog eens voor dat een dosis gelukshormonen worden aangemaakt in je lichaam. Op emotioneel en mentaal niveau helpt rauwe cacao je meer verbinding te ervaren met je eigen hart en voel je je meer verbonden met anderen. Ook geeft het je ruimte om inzichten, creatieve ideeën en andere inspiratie te krijgen.

Klankbad
Cacao & klankbad ceremonieVanuit de naar binnen gerichte aandacht nemen Samantha en Martine nemen je mee naar hun wereld van stem en klank, waar de diepere lagen in jezelf nog meer (aan)geraakt mogen worden. Vanuit zachte, vrouwelijke energie nodigen zij je uit om thuis te komen bij jezelf, in een warme koestering van intuïtieve zang en klank. Klank en meditatie worden al heel lang in vele culturen toegepast om het weldadige effect op lichaam en geest. Het kan je op een zeer makkelijke manier in een diepe ontspanning brengen.

Wil je even met Esther sparren voorafgaand aan de cacao ceremonie in verband met medicijnen, fysieke aandoeningen of omdat je het spannend vindt? Stuur Esther een mail via info@groundyourself.nl en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ga je mee op reis naar jouw hart?

Beluister/bekijk ons op YouTube voor een impressie.

30 januari @ 14:00
14:00 — 16:30 (2u 30′)

Mijnsheerenland

Ground Yourself, Stem & Klankwerk

Tickets