Selecteer een pagina
Culinair genieten van een fine dining 3-gangen menu aangevuld met gezellige muziek en verrassend vermaak.
Het menu wordt bereid door onze Top Chef Charles en zijn team. Een ongedwongen avond om gelijkgestemden te ontmoeten. Het aantal deelnemers voor deze activiteit is beperkt.

De avond begint met een aperitief en de diverse gangen van het diner zullen worden aangevuld met bijpassende wijnen.

Menu
Voor: Carpaccio van Iers rundvlees | pijnboompitten | kappertjes | parmigiano | sla | truffel mayonaise.

Hoofd: varkenshaas medallions | jus de Veau | vleugje Madeira | haricots verts | pancetta | aardappel gratin | tomaat gratin.

Na: Kano van bananencake | dadels | walnoot | chocolade ijs | hazelnoot crumble | slagroom.

NB. Gelieve bij boeking te mailen als u vegetariër of veganist bent of voedselallergieën heeft naar: marlon@weltschmerz.nl

Weltschmerz Dinerz is een nieuw , terugkerend initiatief van Sociëteit Weltschmerz’

Vrijdag 18 februari
Locatie: Schiphol Rijk
Deur open: 18:00 uur
Start diner en programma: 18:30 uur
Einde: 21:30 uur.
Het adres ontvang je 1 dag voor de avond.
Entree: €60,-

18 februari @ 18:30
18:30 — 21:30 (3u)

18 februari @ 18:30
18:30 — 21:30 (3u)

Schiphol-Rijk

Chef Charles, Weltschmerz Dinerz

Uitverkocht