Selecteer een pagina
Joepie! Het is gelukt. The Bowery komt naar Gees!

Komen jullie samen met ons genieten van hun Songs & Stories in de voormalige Rehobothschool in Gees?

Inloop met koffie/thee vanaf 19.30. The Bowery speelt van 20:00 tot 22:00 met tussendoor een pauze van 20 minuten. Na afloop is er nog gelegenheid om na te kletsen met een drankje.

The Bowery is een Nederlandse band, opgericht in 2016. De naam is gebaseerd op het verhaal van een district met dezelfde naam in New York. Wat begon met een prachtig idee van een luxe buurt met veel bars en theaters ging al snel bergafwaarts. Er ontstonden bendes en het werd een puinhoop. “Lijkt een beetje op de aarde”, zegt zanger Rokus. “Het was ooit de bedoeling om zo mooi te zijn, maar de bewoners hebben er zelf een zooitje van gemaakt.” En zo ontstond de bandnaam van The Bowery.

The Bowery schrijft geen standaardliedjes over liefde en liefdesverdriet. Nee, de nummers van The Bowery gaan over het echte leven, zoals velen het kennen: puur en met een rauw randje. Over twijfel, pijn en verdriet. Maar ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een ​​antwoord te geven, meer om te delen en soms om iets in de gedachten van de luisteraar in beweging te zetten. Het geluid van The Bowery onderstreept dat verhaal: een rauwe Springsteen-sound en heerlijk ongepolijst gitaargeluid. In mei 2017 brachten ze hun debuutalbum uit op vinyl en in september 2020 volgde het 2e album, ‘Mountains & Valleys’.

De Bowery is een christelijke band, maar de issues die besproken en bezongen worden leven zeker breder dan alleen in christelijke kringen.

Zaterdag 07-05-2022
Plaats: Gees
Drenthe

Entree: €15
Deur open: 19:30 uur
Start tijd: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur

Meer info:

https://www.eventbrite.nl
https://www.thebowerymusic.com/

 

 

7 mei @ 20:00
20:00 — 22:00 (2u)

Gees NL

De Bowery

Tickets