Selecteer een pagina
DE NAAKTE WAARHEID
is gebaseerd op een oude legende over de waarheid en de leugen.
Wij verdiepen ons als onderzoekers in de verschillende vormen van waarheden en komen daarbij tot de conclusie, dat de naakte waarheid er toch anders uitziet dan je van tevoren had gedacht.

De voorstelling is ontstaan in de zomer en is uitgevoerd op Landgoed Noordijk. In eerste instantie eenmalig, maar snel bleek uit reacties van het publiek, dat er veel belangstelling voor was.
We werden aangemoedigd deze voorstelling vaker te spelen:
“Als hedendaagse hofnarren houden Rina en Wolfram ons een spiegel voor. Op milde wijze laten ze zien waar wij collectief van het rechte pad raken en steken ze ons een hart onder de riem met rake beelden, vindingrijke teksten, olijke en soms weemoedige liedjes. En niet te vergeten: ze herinneren ons als zowel de ernst als de lichtheid van het bestaan. Gaat dat zien! “  (Steef Athmer)

Met veel humor, mooie liedjes, gevoelige verhalen en filosofische beelden brengen wij een rijk gevuld programma waarvoor wij jullie van harte willen uitnodigen.

Interesse in de voorstelling? Wij spelen op woensdag 23 februari om 20:00 uur. Meld je aan via witteraafgenootschap@gmail.com o.v.v. “naakte waarheid”. Wij laten u dan weten waar het optreden plaats gaat vinden.

inloop:19:30 uur
Show: 20:00 – 21:30 uur
Entree: €20,-
Meer info: https://www.heden-gesloten.nl

23 februari @ 20:00
20:00 — 21:30 (1u 30′)

Vorden

Heden Gesloten

Aanmelden (mail)