Selecteer een pagina
Helende, zachte strelingen van klanken. Puur, krachtig en vrij. In de verbinding met de stilte en alles wat er in die stilte naar boven komt om te bevoelen. In een veilige sfeer van samenzijn, waarin we weten wat ons raken kan als moeder in deze transformerende tijden. Even rust. Even dat diepe weten van wie je bent verder belichamen. Dat jouw pad perfect stroomt zoals dat zich aandient.

Voor wie is dit concert?
Dit concert is speciaal bedoeld voor zwangere en (jonge) moeders. De klankreis biedt de mogelijkheid om het contact met jezelf en je kindje te vergroten. Ook is er deze middag ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen over jouw weg als moeder om zo elkaar te inspireren en ondersteunen in het moederschap.

Roger Spees, intuïtief pianist, componist en multi-instrumentalist en Marieke van der Leijé, zangeres & componist, zijn als echtpaar muzikaal afgestemd op elkaar en de persoon(en) die luisteren. Ze vertalen in woord en klank de diepere stromen van gevoelens en emoties die je weer in verbinding brengen met je lichaam en essentie.

Wanneer: 27 februari van 14:00 tot 17:00 uur
Investering: €35,00

Meer info over Marieke en Roger Spees: https://reconnectivemusic.com

Muziek fragmenten:

27 februari @ 14:00
14:00 — 17:00 (3u)

nabij Zutphen

Marieke van der Leijé, Roger Spees

Tickets