Selecteer een pagina
Normaal is Hart voor Humor twee keer per maand in samenwerking met Sociëteit Weltschmerz op een vaste locatie in Amsterdam, maar nu gaat Hart voor Humor on tour. Zaterdag 5 maart komen de mannen bij elkaar in omgeving Gorinchem om het publiek weer flink aan de lachen te maken. Onder andere Jonathan Krispijn (Ongehoord Nederland) en Chris van der Ende (Café Weltschmerz) treden op.

De inloop is om 19:00 en start 19:30.
De show eindigt om 21:30
Entree: 10,00 +75 cent servicekosten

Organisatie site: www.hartvoorhumor.nl
Doneren aan Hart voor Humor kan op: https://www.gofundme.com/f/hartvoorhumor
BELANGRIJKE DISCLAIMER:
Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat deze kunstvorm een ode toebrengt aan de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie. De cabaretiers dienen te zeggen wat zij willen zeggen, zonder zich eerst af te vragen wat het publiek vindt; alleen dan kan de show authentiek zijn en zo recht doen aan het publiek. “Het vrije woord verpakt in Humor”. Hart voor Humor is ontstaan vanuit het verzet tegen de QR-maatschappij, maar is eigenlijk veel groter dan dat. Het is een beweging die dwars tegen de woke-cultuur in gaat en satire met hart en ziel zal verdedigen.

Leeftijd: 16+ (kinderen onder die leeftijd op eigen risico!)

Achtergrond informatie Hart Voor Humor:
Jonathan Krispijn treedt al vier jaar op als stand-up comedian en deed mee aan diverse cabaretfestivals. Zo bereikte hij in 2019 de halve finale van het Eindhovense “comedy match” en kwam hij in de derde ronde van het Amsterdamse Kleinkunst Festival 2020. Het laatste festival – Het Groninger Studenten Cabaretfestival 2021 – besloot hij na het bereiken van de halve finale het theater te verlaten, omdat hij niet mee wilde doen aan de QR-samenleving die toen werd geïntroduceerd.

Het was het startschot om zijn eigen comedycollectief op te richten, “Hart voor Humor”, die voor iedereen toegankelijk is én blijft. Comedy dat niet meedoet aan de woke-cultuur, politieke correctheid of het uitsluiten van ongevaccineerden.
Een avond met Hart voor Humor bestaat uit;
– Een presentator die alles aan elkaar praat
– 2 acts van 20 minuten voor de pauze en afsluiter Chris van der Ende speelt 30 minuten na de pauze.

Extra mogelijkheden;
– Comedyshow en daarna een Afterparty met DJ (DJ kunnen wij regelen of u zelf).
– Eén van de cabaretiers solo boeken om bijvoorbeeld uw informatieve avond af te sluiten met een act.
– Duo show in de huiskamer, bestaande uit twee cabaretiers die langer spelen.

Jonathan Krispijn

5 maart @ 19:30
19:30 — 21:15 (1u 45′)

Gorinchem

Hart voor Humor

Tickets