Selecteer een pagina
Hart voor Humor gaat op tour! Normaal is Hart voor Humor twee keer per maand in samenwerking met Sociëteit Weltschmerz op een vaste locatie in Amsterdam, maar nu gaat Hart voor Humor on tour. Vrijdag 17 december in Den Helder (locatie krijg je na aankoop) komen de mannen bij elkaar om het publiek weer flink aan de lachen te maken. Onder andere Jonathan Krispijn  en Chris van der Ende (Weltschmerz Poppencast) treden op.
De show start om te 17:00 en de inloop is vanaf 16:00. Nadrukkelijk verzoek om vóór 17:00 BINNEN te zijn. Verzoek is om eerder te komen waardoor je alvast je drankje kan nuttigen. De show eindigt circa 19:00.
Ticketprijs: €9,00 entree + €0,75 servicekosten per bestelling.
Drankjes zijn te koop: alleen te betalen met cash ter plaatse.

Een vrijwillige bijdrage mag altijd op locatie in cash of via https://www.hartvoorhumor.nl/Doneer-hier/

Achtergrond informatie Hart Voor Humor:
Jonathan Krispijn treedt al vier jaar op als stand-up comedian en deed mee aan diverse cabaretfestivals. Zo bereikte hij in 2019 de halve finale van het Eindhovense “comedy match” en kwam hij in de derde ronde van het Amsterdamse Kleinkunst Festival 2020. Het laatste festival – Het Groninger Studenten Cabaretfestival 2021 – besloot hij na het bereiken van de halve finale het theater te verlaten, omdat hij niet mee wilde doen aan de QR-samenleving die toen werd geïntroduceerd.

Het was het startschot om zijn eigen comedycollectief op te richten, “Hart voor Humor”, die voor iedereen toegankelijk is én blijft. Comedy dat niet meedoet aan de woke-cultuur, politieke correctheid of het uitsluiten van gevaccineerden. Hij doet dit samen met Chris van der Ende die ook niet meedoet aan de medische apartheid. Chris is één van de ervaren krachten achter Hart voor Humor. Hij is adopteert uit Brazilië, noemt zichzelf “een lompe boer verpakt in een tropische verassing” en is de eerste gecancelde Nederlandse stand-up comedian die niet meer op TV mag optreden, omdat Tunahan Kuzu (DENK) kamervragen heeft gesteld omtrent zijn grappen over donkere mensen bij omroep Powned. Hart voor Humor staat pal voor artistieke vrijheid en Chris van der Ende is daar de belichaming van. Zijn stijl van humor is niet gemaakt voor tere zieltjes. Chris is o.a. bekend van programma’s als The Comedy Factory, De Slimste Mens (België), Jörgen Raymann en Powned.

Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat deze kunstvorm een ode toebrengt aan de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie. De cabaretiers dienen te zeggen wat zij willen zeggen, zonder zich eerst af te vragen wat het publiek vindt; alleen dan kan de show authentiek zijn en zo recht doen aan het publiek.

Een avond met Hart voor Humor bestaat uit:

– Een presentator die alles aan elkaar praat
– 2 acts van 20 minuten voor de pauze en afsluiter Chris van der Ende speelt 30 minuten na de pauze.

Extra mogelijkheden:
– Comedyshow en daarna een Afterparty met DJ (DJ kunnen wij regelen of u zelf).
– Eén van de cabaretiers solo boeken om bijvoorbeeld uw informatieve avond af te sluiten met een act.
– Duo show in de huiskamer, bestaande uit twee cabaretiers die langer spelen.

Jonathan Krispijn staat zelf bekend als een ouwe ziel in een jong lichaam: “25 jaar oud, maar van binnen al net zo zuur als Johan Derksen. “In het dagelijkse leven is hij verslaggever bij Ongehoord Nederland, docent Nederlands op de middelbare school en is onderdeel van het satirische programma van Café Weltschmerz “Poppencast TV”, waar hij regisseur is. Onder andere Chris van der Ende van Hart voor Humor is te zien bij het programma Poppencast TV.

Jonathan Krispijn

17 december @ 17:00
17:00 — 19:00 (2u)

Den Helder

Hart voor Humor

Tickets