Selecteer een pagina
Hart voor Humor is dé enige comedyclub van Nederland waar het vrije woord het hoogste goed. Hart voor Humor is bijna iedere donderdag in samenwerking met Sociëteit Weltschmerz op een vaste locatie te zien bij Amsterdam.
Donderdag 31 maart (was donderdag 3 maart)

Concept:
Een presentator die het aan elkaar praat.
Drie comedians: twee vóór de pauze, één na de pauze

De inloop is om 19:30 en start 20:00.
De show eindigt om 21:45
Entree: €15,00 +75 cent servicekosten

Organisatie site: www.hartvoorhumor.nl
Doneren aan Hart voor Humor kan op: https://www.gofundme.com/f/hartvoorhumor
BELANGRIJKE DISCLAIMER:
Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat deze kunstvorm een ode toebrengt aan de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie. De cabaretiers dienen te zeggen wat zij willen zeggen, zonder zich eerst af te vragen wat het publiek vindt; alleen dan kan de show authentiek zijn en zo recht doen aan het publiek. “Het vrije woord verpakt in Humor”. Hart voor Humor is ontstaan vanuit het verzet tegen de QR-maatschappij, maar is eigenlijk veel groter dan dat. Het is een beweging die dwars tegen de woke-cultuur in gaat en satire met hart en ziel zal verdedigen.

Leeftijd: 16+ (kinderen onder die leeftijd op eigen risico)

Achtergrond informatie Hart Voor Humor:
Jonathan Krispijn treedt al vier jaar op als stand-up comedian en deed mee aan diverse cabaretfestivals. Zo bereikte hij in 2019 de halve finale van het Eindhovense “comedy match” en kwam hij in de derde ronde van het Amsterdamse Kleinkunst Festival 2020. Het laatste festival – Het Groninger Studenten Cabaretfestival 2021 – besloot hij na het bereiken van de halve finale het theater te verlaten, omdat hij niet mee wilde doen aan de QR-samenleving die toen werd geïntroduceerd.

Het was het startschot om zijn eigen comedycollectief op te richten, “Hart voor Humor”, die voor iedereen toegankelijk is én blijft.
Een plek waar vrij gesproken mag worden – de cabaretiers zijn niet aansprakelijk voor gekwetste mensen.

Jonathan Krispijn

31 maart @ 20:00
20:00 — 22:00 (2u)

Schiphol-Rijk

Hart voor Humor

Tickets