Selecteer een pagina

Intieme Muzikale Reis met Nienke Soulsounds

Heel graag wil ik je verwelkomen nabij Nijmegen voor een intieme muzikale reis op zaterdag avond 7 mei. Het adres krijg je 1 dag voor het optreden na aankoop van je ticket.
Een reis waarin je helemaal mag ontspannen terwijl je luistert naar muziek van piano klanken, Harmonium, zang en sjamanen drums.
We sluiten af met een ter plekke zelf geschreven mantra. En na het optreden heb je de mogelijkheid voor ontmoeting met gelijkgestemden en een drankje te drinken (eigen kosten).

Muzikale Reis
Lekker relaxed zitten of liggen in je eigen bubbel en diepe ontspanning voelen terwijl je luistert naar aardse en hemelse klanken?
Klanken die je raken en binnenkomen tot in het diepst van je wezen en die je hart openen.
Helemaal zijn in het hier en nu.
Graag neem ik je mee op een zintuigelijke en kleurrijke reis.

Ik maak Medicine Music. Medicine Music is muziek met boodschappen over liefde, vertrouwen en overgave. Zang, mantra’s en intuïtieve klanken geven de luisteraar toegang tot diep voelen.
Klanken met mijn stem, begeleid op piano en Harmonium én instrumentale piano stukken.

Eigen gezamenlijke mantra schrijven en zingen ter plekke:
We beginnen de avond met een stilte en klank meditatie, zodat je rustig kunt aankomen en een intentie voor jezelf mag zetten.
We sluiten de avond af met het zingen van een gezamenlijke mantra, waarin we de gezette intenties gaan verwerken.
We zullen als groep gezamenlijk zingen en als je hiervoor niks voelt op dat moment en liever alleen luistert, dan is dit helemaal ok. Alles is hierin kloppend.

Mijn verhaal.
“Mijn stem is mijn instrument, mijn levenspad, mijn alles. Vanaf 2005 trad ik op in binnen- en buitenland, totdat ik in 2019 een poliep op mijn stembanden kreeg waardoor ik mijn stem een jaar niet kon gebruiken. Na een operatie aan mijn stembanden mocht ik amper praten en ging ik veel de natuur in. Doordat ik letterlijk vertraagde, leerde ik beter voelen. Na verloop van tijd verminderden de klachten. Daarna besloot ik alleen nog maar dingen te doen waar ik een volledige ‘ja’ op voelde. Ik gooide het roer volledig om en vanuit daar ontstond de Medicine Music.
Voelen is een uitdaging, maar het levert zoveel op. Ik heb een sterke drijfveer om ook anderen te inspireren met dat inzicht.

Bio
Nienke is te vinden waar de muziek is. Vanaf haar zesde speelt ze piano en vanaf haar tiende is ze gaan experimenteren met het schrijven van eigen nummers. “Ik ontdekte dat ik kon zingen nadat ik mezelf opnam op een cassetterecorder die er toevallig op dat moment stond.” Toeval bestaat niet, toch? Tegenwoordig combineert ze piano, Indiaas Harmonium en Tempura, met zang en bluesharp.
In 2005 begon haar muzikale loopbaan on stage. In die tijd ontdekte ze dat ze echt popnummers kon schrijven en schreef de een naar de andere catchy melodie. “Soms wordt ik ‘s nachts wakker en heb ik een melodie in mijn hoofd. Soms droom ik deze zelfs. Ik neem dit dan meteen op en werk het later uit.
Met haar toenmalige band D’Anoukki speelde ze veel optredens op kleine en grote podia in binnen en buitenland.

Luister naar de muziek:
Luister hier nieuwste release ‘Abundance’ op Spotify: over de kracht van gedachten.
https://open.spotify.com/track/6nP0CgGFkHZI6cBRuLNppl?si=3a0d49fe201349e5

En mijn single ‘Your Soul is a Song’ van de EP Medicine Music:
https://open.spotify.com/track/4NzZChZJLIFkTJxGGpCKY4?si=29d01afceadd459c

Zaterdag 7 mei
Plaats: In een prachtige locatie in Ubbergen, nabij Nijmegen
Deur open: 19:30 uur
Start concert: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur
Tickets: Early bird tot 1 april: €22,50. Daarna: €25,- .

Heb je geen spotify, klik dan op deze Youtube link en bekijk meteen de videoclip:

Ticket verkoop start binnenkort

Meer info over Nienke: www.nienkesoulsound.nl

Nienke Crijns Nienke Crijns

7 mei @ 20:00
20:00 — 22:00 (2u)

Nijmegen

Nienke Crijns

Tickets