Selecteer een pagina
Verbindingsavond en piano ligconcert in 1. Want verbinding met gelijkgestemden is en blijft hard nodig voor de toekomst. En wat is er mooier dan mensen te ontmoeten én te genieten van een ontspannen piano-ligconcert? 

“Een intuïtieve piano- klankreis van Roger raakt je echt diep in je wezen” – Elise

“Als Roger speelt, verdwijnen mijn gedachten en ga ik op in prachtige herinneringen van mijn eigen leven en zie ik mijn toekomst weer rooskleurig tegemoet. Ik voel weer wie ik ben. ” – Anna

Ervaar de pure kracht van intuïtieve pianomuziek met Roger Spees. Op deze avond komen we samen in de bibliotheek in de kerk van de Refter in Ubbergen. Een prachtige authentieke zaal met een gereviseerde Ibach concert vleugel. Eerst even tijd om elkaar eerst te ontmoeten en verbinden met gelijkgestemden in de bar. Daarna start het concert in de zaal.  De reis begint met stilte, ademen en puur luisteren.  Vanuit die stilte ontstaan de klanken in het moment en gaan we samen op een klankreis met piano, lierharp, klankschalen, trommels en nog veel meer dat voorbij kan komen.

Mijn gave is om me zuiver af te stemmen op energie en dat ter plekke te vertalen in muziek. Dat is waarvoor ik hier ben. Dit doe ik al ruim 20 jaar en zo heb ik al voor duizenden mensen en stellen privé sessies gegeven door muziek te spelen speciaal voor hen.

In een concert voor een groep gebruik ik voornamelijk de groeps-energie als inspiratie en op momenten zal ik me nog iets dieper verbinden met jou als uniek mens om me te laten inspireren door jou.

Ieder concert is daardoor altijd een compleet unieke ervaring. Niets staat van tevoren vast. Ik lég het wel vast door het op te nemen dus er zullen mogelijk opnames beschikbaar komen na het concert. Het is een momentopname die ik ook wel pianowness noem 🙂

Wat een mooie ervaring was je “Luister vrij bij mij”-concert. Je geeft het in een prachtige omgeving met een hele mooie akoestiek. Je begint met een korte kennismaking waardoor we als groep ook een samen-gevoel kregen. Ik koos voor een matje en lag met mijn voeten bijna onder de vleugel. Je speelt afgestemd op het nu en de mensen die er zijn. Die magie kon ik steeds voelen. Net als de liefde die met bakken door je muziek stroomt. Met je vleugel, mini harp, klankschalen, trommel en andere instrumenten nam je ons mee op reis in een magische wereld. Het heeft me diep geraakt. Ik voelde me weer een stuk heler toen ik onderweg naar huis was. Dank je wel!!! Mark Ligthart, Zutphen

De stijl waarin ik speel is rustgevend, meditatief, romantisch, filmisch, neo-klassiek en minimal piano muziek. Naast piano speel ik ook op een kleine lier harp en andere instrumenten zoals klankschalen.

Ik ben autodidact en speel dus puur op gehoor en gevoel, ook in combinatie met andere muzikanten. Vrije improvisatie zonder afspraken vooraf. Ik repeteer ook nooit want dat haalt de magie van het moment weg. Wel componeer ik stukken die ik herinner door herhaling. Ik schrijf nooit iets op. Deze speel ik tussen de intuïtieve muziek door. Deze muziek is ook te vinden op streaming diensten als Spotify. Meestal zijn dit ook spontane composities die in 1 take opgenomen zijn.

Je kunt muziek beluisteren op YouTube, Pianoflow website of mijn officiële internationale website. Ook is mijn muziek te vinden op Spotify.

Kom het ervaren in Ubbergen (Nijmegen) op zaterdag avond 21 mei om 20:00 uur. Je bent welkom vanaf 19:30 uur. Het concert zal duren tot ongeveer 21:30 en daarna is er tijd voor wat drinken. 

Adres: Rijksstraatweg 37, 6574 AC Ubbergen. Parkeren in de straat dus niet op het terrein van de Refter!

Zaterdag 21 mei
Deur open: 19:30 uur
met ruimte om wat te drinken in de bar 
Start concert: 20:00 uur
Einde concert: 21:30
met borrel en ontmoetings-mogelijkheid in de bar (drankjes voor eigen rekening).

Entree concertervaring: €25,-

Neem mee:
Er zijn dunne yoga matten en kussens aanwezig maar als je nog comfortabeler wil liggen raad ik aan je eigen matje en dekentje mee te nemen. Je kunt ook zitten op een stoel. Als er niet al te veel mensen liggen, dan is er zelfs plek om te dansen 🙂

21 mei @ 20:00
20:00 — 22:30 (2u 30′)

Nijmegen

Roger Spees

Tickets