Selecteer een pagina
Roger Spees is niet alleen de initiatiefnemer van Luister Vrij Bij Mij, hij heeft deze website ook gebouwd en daarnaast is hij intuïtief pianist en geeft hij graag knusse concerten waar verbinding en ontspanning centraal staat.

“Vrijheid in het moment ervaren, dat is wat ik breng met mijn pianomuziek. Pure vrije improvisaties intuïtief afgestemd op het moment en jou als luisteraar”

De meest ideale vorm om naar mijn muziek te luisteren is liggend op een matje of in een relax stoel. Dan ervaar je de muziek het beste. Ik speel puur intuïtief afgestemd in het moment. Ieder moment is uniek, ieder mens is uniek en ik gebruik dit als vrije inspiratie van de muziek. Vanuit stilte start ik de eerste noot en weet nooit waar ik eindig want het is werkelijk iedere keer een unieke reis. 

De stijl waarin ik speel is rustgevend, meditatief, romantisch, filmisch, neo-klassiek en minimal piano muziek. Naast piano speel ik ook op een kleine lier harp. Mijn eigen vleugel is gestemd in 432Hz, de hartsfrequentie. Dit zorgt voor nog gemakkelijkere en diepere ontspanning omdat je makkelijker uit je hoofd komt. Deze muziek raakt eerst je hart en dan hoor je het pas. 

Ik ben autodidact en speel dus puur op gehoor en gevoel, ook in combinatie met andere muzikanten. Vrije improvisatie zonder afspraken vooraf. Ik repeteer ook nooit want dat haalt de magie van het moment weg. Wel componeer ik stukken die ik herhaal en herinner. Deze speel ik tussen de intuïtieve muziek door. Deze muziek is ook te vinden op streaming diensten als Spotify. Meestal zijn dit ook spontane composities die in 1 take opgenomen zijn.

Je kunt muziek beluisteren op YouTube of mijn officiële internationale website. Ook is mijn muziek te vinden op Spotify.

“Een concert door Roger is altijd een unieke ervaring, een reis naar binnen die je inspiratie en ontspanning kan geven.”

De locatie van dit concert is in een prachtige boerderij woning in Gelderland omgeven door natuur.
Datum: zondag 12 december 2021
Inloop: 14:30, start concert: 15:00 uur. Einde: 17:30 uur.

Entree: €29,50  incl. hapjes en drankjes
Maximum aantal mensen: 10
Als je wil liggen zijn er 6 matjes aanwezig. Als je zelf iets hebt zoals een dekentje, kussen en matje, neem dat dan mee. Verder zijn er 2 relaxte fauteuils en een hele fijne bank voor 3 personen (daar kan ook 1 persoon op liggen).

12 december @ 15:00
15:00 — 17:00 (2u)

Vorden

Roger Spees

LAATSTE TICKET