Selecteer een pagina
Marzièh & Karel spelen warme Braziliaanse klanken met harmonieuze jazz invloeden in de intieme setting van een grote huiskamer.

Marzièh Reyhani is zangeres en heeft 2 CD’s op haar naam staan met Braziliaanse muziek met haar oude formatie Dirindi, waarmee ze speelde op podia & clubs. Ook deed ze een theatertournee door Nederland aan de zijde van acteur en theatermaker Frank Groothof in diens vertolking van Porgy & Bess.

Pianist Karel Boehlee heeft zich in de loop van zijn carrière ontpopt als een ware begeleider in vele genres. Naast zijn eigen trio toerde hij de wereld over met Toots Thielemans, als diens vaste pianist en ook Gino Vanelli en in Nederland Trijntje Oosterhuis en Bergit Lewis vragen hem regelmatig om hen te vergezellen op piano.

Wij werken op basis van waardering. Wat wij willen is deze prachtige muziek delen vanuit ons hart, met het vertrouwen dat we mensen kunnen inspireren en verbinden. We vragen een minimum donatie van 15 euro voor de kosten die we maken, alles daarboven is vrijwillig. Wil je ons graag steunen? Met jouw donatie help je ons onze concerten voor iedereen toegankelijk te maken.

Aanmelden kan via: https://t.me/+XIWfL-muLtIzZDg0

Zaterdag middag 21-05-2022
Plaats: Zwolle
Overijssel

Entree: wij werken op basis van donatie, met een minimum van 15 euro om uit de kosten te zijn.
Deur open: 14:00 uur
Start tijd: 14:30 uur
Einde: 16:00 uur

Meer info: https://t.me/+XIWfL-muLtIzZDg0

21 mei @ 14:30
14:30 — 16:30 (2u)

Zwolle NL

Marzièh Reyhani & Karel Boehlee

Aanmelden