Selecteer een pagina
Het belooft een fantastische avond te worden met prachtige frequenties en boordevol mooie muziek!

Wat deze avond je brengt:
Klank is één van de meest tastbare vormen die een frequentie kan aannemen: Een muziekstuk kan je heel direct voelen in de vorm van emoties die het opwekt als je ernaar luistert, het beïnvloedt of vertaalt je gevoel. Uiteindelijk heeft alles in het leven een eigen trilling of frequentie, maar soms is dat zo subtiel dat we het niet bewust waarnemen of ons erop afstemmen. Ook jouw eigen lichaam is een veld van trilling. Omdat muziek zo tastbaar is, gaan we op deze avond demonstreren én ervaren wat frequenties zijn, hoe je jouw fijngevoelige instrument (je lichaam) kunt afstemmen op trilling en hoe je je eigen frequentie kunt verhogen.

Het programma bestaat uit het heel subtiel ervaren van jouw eigen lichaamstrilling, via klankschalen die worden bespeeld. Je zult mee resoneren met de prachtige muziek die Eline speelt. Maar we gaan ook onze eigen ‘klankkast’ inzetten, door onze stem te bevrijden en te laten klinken. Jouw unieke trilling krijgt vanavond alle ruimte om te stralen!

Op deze avond zal Eline een aantal van haar prachtige zelfgeschreven nummers ten gehoren brengen waarbij zij ook haar viool, gitaar en klankschalen zal inzetten.

De teksten zijn geïnspireerd op de huidige tijd en werken zeer frequentie verhogend.

Hieronder vind je een video van één van haar nummers, “Samen”, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat het heerlijk en nog veel mooier is om deze frequenties daadwerkelijk in jezelf te voelen resoneren tijdens deze prachtige avond.

Door wie: Eline Bierling (muzikant) & Lenneke van Rossum

Waar: Hellevoetsluis. Het wordt binnen gehouden. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie.

Wanneer: Vrijdagavond 21 Januari
Tijd: 19:00 – 22:00 (inloop vanaf 18:45)
Maximaal aantal deelnemers: 25.
Kosten: € 30,-
Bij ons is iedereen welkom! (met of zonder QR)

https://youtu.be/hOSWRTj-PEc

21 januari @ 19:00
19:00 — 22:00 (3u)

Hellevoetsluis

Lenneke & Eline

Aanmelden