Selecteer een pagina
Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling Het geluksgevoel van Eric Mijnster over.

Als Eric zijn stem van binnenuit gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.

Eric neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op een spraakmakende reis. De voorstelling is ongelofelijk herkenbaar met betrekking tot de situatie waar we momenteel in leven en geeft handvatten en vertrouwen om in je kracht te staan.

OVER ERIC
Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt. Zijn voorstellingen en creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en dragen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt hij je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en spoken word mee op zijn spraakmakende reis en verder. Meer over Eric vind je op www.ericmijnster.nl

LOCATIE & DATUM
Locatie: de exacte locatie vind je in de bevestigingsmail van je tickets.
Datum: zondag 24 april van 15.00 uur tot 17.00 uur; inloop: 14.30 uur
bar is open voor koffie thee en drankjes. Geen pin alleen cash.

Zondag 24-04-2022
Plaats: Krommenie
Noord-Holland

Entree: €20,55
Deur open: 14:30 uur
Start tijd: 15:00 uur
Einde: 17:00 uur

Meer info: https://hipsy.nl/event/1960-voorstelling-het-geluksgevoel

24 april @ 15:00
15:00 — 17:00 (2u)

Krommenie NL

Erik Mijnster

Tickets