Selecteer een pagina

Hart voor Humor heeft in samenwerking met Sociëteit Weltschmerz sinds kort een vaste locatie! Tweewekelijks worden daar comedyshows gegeven door de mannen van Hart voor Humor.

Doordat niet iedereen de eerste editie kon vanwege de snelle uitverkoop, doen we een herhaling op donderdag 9 december! Nieuw publiek, met bijna dezelfde line-up waar o.a. Chris van der Ende, Wouter Meijs, Tommy Zwartjes en Jonathan Krispijn de avond zullen vullen met rauwe humor.

De inloop is om 19:30 en start 20:00. De show eindigt om 21:45 met daarna een borrel tot circa. 22:30. De kaarten kosten 17,50 euro inclusief twee drankjes en borrelnootjes.

De opbrengst wordt besteed aan de artiesten & het platform Café Weltschmerz.

Een extra bijdrage doneren voor de initiatiefnemers is mogelijk via;
www.hartvoorhumor.nl/Doneer-hier/
www.cafeweltschmerz.nl/doneren/

Disclaimer:
Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat deze kunstvorm een ode toebrengt aan de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie. De cabaretiers dienen te zeggen wat zij willen zeggen, zonder zich eerst af te vragen wat het publiek vindt; alleen dan kan de show authentiek zijn en zo recht doen aan het publiek.

Achtergrond informatie Hart Voor Humor: 

Jonathan Krispijn treedt al vier jaar op als stand-up comedian en deed mee aan diverse cabaretfestivals. Zo bereikte hij in 2019 de halve finale van het Eindhovense “comedy match” en kwam hij in de derde ronde van het Amsterdamse Kleinkunst Festival 2020. Op het laatste festival – Het Groninger Studenten Cabaretfestival 2021 – besloot hij na het bereiken van de halve finale het theater te verlaten, omdat hij niet mee wilde doen aan de QR-samenleving die toen werd geïntroduceerd.

Het was het startschot om zijn eigen comedy collectief op te richten, “Hart voor Humor”, die voor iedereen toegankelijk is én blijft. Comedy dat niet meedoet aan de woke-cultuur, politieke correctheid of het uitsluiten van ongevaccineerden. Hij doet dit samen met Chris van der Ende die ook niet meedoet aan de medische apartheid. Chris is één van de ervaren krachten achter Hart voor Humor. Hij is adopteert uit Brazilië, noemt zichzelf “een lompe boer verpakt in een tropische verassing” en is de eerste gecancelde Nederlandse stand-up comedian die niet meer op TV mag optreden, omdat Tunahan Kuzu (DENK) kamervragen heeft gesteld omtrent zijn grappen over donkere mensen bij omroep Powned. Hart voor Humor staat pal voor artistieke vrijheid en Chris van der Ende is daar de belichaming van. Zijn stijl van humor is niet gemaakt voor tere zieltjes. Chris is o.a. bekend van programma’s als The Comedy Factory, De Slimste Mens (België), Jörgen Raymann en Powned.

Een avond met Hart voor Humor bestaat uit:

  • Een presentator die alles aan elkaar praat
  • 2 acts van 20 minuten voor de pauze en afsluiter Chris van der Ende speelt 30 minuten na de pauze.

Extra mogelijkheden:

  • Comedyshow en daarna een Afterparty met DJ (DJ kunnen wij regelen of u zelf).
  • Eén van de cabaretiers solo boeken om bijvoorbeeld uw informatieve avond af te sluiten met een act.
  • Duo show in de huiskamer, bestaande uit twee cabaretiers die langer spelen.

Jonathan Krispijn staat zelf bekend als een ouwe ziel in een jong lichaam: “25 jaar oud, maar van binnen al net zo zuur als Johan Derksen. “In het dagelijkse leven is hij verslaggever bij Ongehoord Nederland, docent Nederlands op de middelbare school en is onderdeel van het satirische programma van Café Weltschmerz “Poppencast TV”, waar hij regisseur is. Onder andere Chris van der Ende en Tommy Zwartjes van Hart voor Humor zijn te zien bij het programma Poppencast TV, uitgezonden op het platform van Café Weltschmerz.

9 december @ 20:00
20:00 — 22:00 (2u)

Noord-Holland, Schiphol-Rijk

Hart voor Humor, Jonathan Krispijn

UITVERKOCHT